Waarom Viking? Dit zijn de voordelen van Viking

Weet je iemand die kantoorbenodigdheden kan gebruiken? Deel deze info!

Hoewel we tweede helft van 2022 al is aangebroken, blijven sommige dingen gewoon bij het oude. Bij Viking vind je namelijk niet alleen veel verschillende producten en werkoplossingen jouw (thuis)werkplek nog productiever te maken. En Viking heeft veel meer in huis dan alleen papier, inkt en toner. Is het toiletpapier in je thuiskantoor op of heb je niet alleen een nieuwe headset nodig maar ook een portie krachtvoer voor de volgende vergadering? Wij hebben het! Onze klanten vertrouwen niet alleen op scherpe prijzen en goede aanbiedingen, maar ook op uitstekende service. We hebben de Viking voordelen voor jou op een rijtje gezet:

1. Een uitgebreid assortiment en een exclusieve cadeaushop

Als innovatieve leverancier van werkplekoplossingen heeft Viking natuurlijk alles wat je nodig hebt voor jouw werkplek; van klassieke kantoorbenodigdheden en -meubilair tot speelgoed, tuingereedschap en zelfs barbecues en food: Viking heeft alles wat je nodig hebt tijdens je dagelijkse werkdag.

Maar ook alles voor activiteiten na het werk (ofwel: werk-privé balans) om je altijd zo goed mogelijk te ondersteunen. Er staan tienduizenden producten op onze website die binnen 24 uur geleverd kunnen worden. Wat je plannen of budget ook zijn, wij hebben de producten, diensten én oplossingen voor iedereen en en ieder bedrijf. En in onze cadeaushop vind je presentjes die je gratis ontvangt bij bestellingen boven een bepaald bedrag.

2. Gratis levering en probleemloos retourneren

Bij Viking kun je natuurlijk ook gratis je bestelling laten bezorgen. In Nederland leveren wij gratis vanaf een bedrag van 69 euro, in België vanaf 49,95 euro. Bovendien krijgen alle klanten een tevredenheidsgarantie van 30 dagen en de mogelijkheid om de producten gratis te retourneren. Deze niet-goed-geld-terug-garantie houdt in dat als een bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, je jouw bestelling op elk moment via jouw online account kunt retourneren.

3. Uitgebreide klantenservice

Viking staat altijd paraat om antwoord te geven op vragen over producten of bestellingen of te helpen met eventuele complicaties of feedback. De mensen van onze klantenservice gaan altijd graag op zoek naar een oplossing en werken altijd met een stralende lach. Als jouw vraag niet in onze lijst met veelgestelde vragen voorkomt, bel, mail of chat dan ons serviceteam.

4. Eigen merken met een goede prijs-kwaliteitverhouding

Je hebt vast wel eens ons ‘Smart Choice’- of ‘Price King’-logo gezien. Het ‘Price King’-symbool wijst je de weg naar de goedkoopste versie van het gewenste product tijdens het browsen. Je kunt hiervoor zelfs een filter instellen op de categoriepagina’s, zodat je meteen de beste prijzen ziet, zonder op tijdrovende koopjesjacht te gaan. ‘Smart Choice’ staat voor de producten van onze eigen merken, waarmee je – van pennen en papier tot meubilair en inktcartridges –altijd het juiste aanbod vindt voor jouw kantoor.

Op zoek naar de juiste aanvulling op jouw werk-privé balans? Je vindt ons complete assortiment en alle actuele aanbiedingen op onze website: https://www.vikingdirect.nl/nl/