KNUTSELIDEEËN VOOR KERST

Weet je iemand die kantoorbenodigdheden kan gebruiken? Deel deze info!

Dit jaar begonnen we een heuse #kerstknutselchallenge. We daagden bloggers uit om kerstversieringen te maken met behulp van kantoorartikelen. Denk aan papier, paperclips, punaises, etc.

En hoewel de challenge nog altijd in volle gang is, wilden we de eerste creaties alvast met jullie delen. Op deze manier hopen we fervente DIY’ers op de valreep van kerst 2015 nog te kunnen inspireren. Bekijk hieronder de beste inzendingen tot nog toe! Wil je meer weten over een bepaald ontwerp, klik dan door naar de betreffende website voor alle details.

Diamant vormige origami kerstbal

Origami kerstballen, omdat er volgens ons altijd ruimte is voor meer ‘kerstballen’ in de boom! Deze overtreffen zelfs onze eigen geknutselde origami Kerstman. Wil je weten hoe je ze zelf nog even snel kunt vouwen, ga dan naar de website van No Ordinary Tales!

Paperclips-kerstknutsel-4

Toen we deze foto van Martine van DIY Diva zagen waren we verkocht. Hoe inventief is dit!! Zo leuk om op deze manier het sentiment van kerst op kantoor door te laten werken. Als je collega’s hier niet vrolijk van worden dan weten wij het ook niet meer.

Origami rendier plus kerstboom

Of deze sfeervolle weckpot van Lifetc gevuld met sneeuw, lampjes en een prachtige origami kerstboom en rendier. Het is voor zij die van gepriegel en houden en veel geduld hebben. Maar het resultaat is meer dan de moeite waard!

Goudpapier kersthanger

Je kunt nooit teveel goud in huis hebben tijdens de feestdagen. IMakin heeft een tutorial om snel en gemakkelijk wat gouden kersthangers te maken! Je hebt hier een aantal kantoorartikelen voor nodig – de meeste echter alleen ter ondersteuning.
We hopen dat deze tutorials je inspireren om je werkplek in de kerstsfeer te brengen, of anders om thuis in de vakantie nog even zelf aan de slag te gaan. Veel kantoorartikelen hebben we immers ook gewoon in huis.