De Kerst Knutsel Challenge

Weet je iemand die kantoorbenodigdheden kan gebruiken? Deel deze info!

Lange nachten, verlichting en vakantie omringd door familie. Dat is waar kerst over gaat. Wij zijn ons langzaam aan het klaarmaken voor die tijd van het jaar. Dit jaar hebben we eens diep in ons warenhuis gekeken, zoekend naar kantoorartikelen die om te toveren zijn in kleine kerstversieringen voor op kantoor.

Twee van deze versieringen zetten we hier online in het zonnetje. Het spreekt voor zich dat wij behoorlijke amateurs zijn en ervan uitgaan dat jullie ons nog wel wat kunnen leren als het gaat over creatief zijn met kantoorartikelen. Daarom dagen we jullie via de #KerstKnutselChallenge uit om aan de slag te gaan met kantoorartikelen. Laat ons versteld staan van wat er bereikt kan worden met punaises, paperclips, post-it notes, papierklemmen, tape, etc.

Het enige wat je hoeft te doen is je bureau versieren (waar je kantoor ook te vinden is: thuis, werk, hotdesk, etc.) er een foto van te nemen en ons een tweet te sturen naar @NL_Viking. Vergeet niet gebruik te maken van de #KerstKnutselChallenge. Wij zullen op onze beurt de beste creaties op onze website delen.

Wat te maken?

Zoals hierboven eerder geschreven, zijn we jullie alvast voorgegaan in de creatie van een paar bureaukerstversiersels. We hebben een origami kerstman en een post-it notes kerstboom gemaakt. Beide zijn in minder dan 20 minuten gemaakt en hieronder delen we de benodigdheden en instructies.

Grote en kleine origami kerstmannen

Origami kerstman

Deze origami kerstman is een klassiek ontwerp dat gemakkelijk te maken is. Je hoeft er geen uitzonderlijke origami vaardigheden voor te hebben. Wij hebben deze kerstman gemaakt van een vel A3-papier. Ook gaven we hem wat gezelschap in de vorm van vier gekleurde kleine broertjes. Lekker gezellig voor op je bureau of aan de muur!

Als je nog andere origami kerstversieringen weet te vouwen, deel ze dan graag met ons.

Wat je nodig hebt:

  • Een rood vel A3-papier (met witte achterkant).

Optioneel:

  • Origamipapier
  • Een zwaar boek

Hoe maak je onze kerstman:

[iframe id=”http://files.photosnack.com/iframejs/embed.html?hash=pdcs7ql3d&t=1447685991″ autoplay=”no”]

Kerst post-it muurversiering

Dit ontwerp hangt in minder dan 20 minuten op je muur. Perfect om tijdens je lunchpauze te doen. Verander het ontwerp zoals je wilt. (Waarom niet een sneeuwpop of kerstman?) Het is simpelweg een idee van wat mogelijk is met post-its .

Wat je nodig hebt:

  • Vier verschillende kleuren post-its . Twee daarvan groen en geel.
  • En een lege muur

Optioneel:

  • Onze template. Klik rechts met je muis om hem te bewaren.

Kerstboom ontwerp print out van viking We kijken er naar uit om jullie knutselvaardigheden te bewonderen! En vergeet niet dat als je kantoorartikelen nodig hebt je ze uiteraard ook bij ons online kan vinden.