#CreatiefmetViking blogger event in Amsterdam

Weet je iemand die kantoorbenodigdheden kan gebruiken? Deel deze info!

Een industriële loods in Amsterdam Zuid was afgelopen zaterdag dé locatie voor de Nederlandse bloggerscène. Onder de naam #creatiefmetviking kwamen creatieve, getalenteerde bloggers samen voor een event vol met lekker eten, nieuwe ontmoetingen en natuurlijk creatieve uitspattingen.

Rsz_dscf3478

Voordat de workshops begonnen, hadden onze deelnemers de kans om met een kopje koffie en wat snacks kennis met elkaar te maken en de eerste indrukken te laten bezinken. Na een lichte verfrissing was het tijd voor een workshop fotografie. 45-minuten lang kregen zij fotografie,- en stylingtips van een professionele fotografe. Tips die later nog goed van pas zouden komen…

Rsz_dscf3474Na de eerste workshop was het tijd voor een uitgebreide lunch met sap, salades en verse broodjes en lekkere croissantjes. Onder het genot van al dat lekkers werden de twee volgende workshops klaargezet. Voor het tweede gedeelte van de dag was het namelijk tijd voor de bloggers om zelf aan de slag te gaan.

Rsz_dscf3581De helft van de bloggers begon de middag met een workshop houtbranden (pyrography). Met een houtbrander die opwarmde tot maar liefst 550 graden graveerden de bloggers hun eigen houten theedoosje. Dit bleek veel moeilijker dan de bloggers aanvankelijk dachten, maar de eindresultaten waren desalniettemin prachtig.

Rsz_dscf3526Na een uurtje was het tijd om te wisselen en begon de eerste groep bloggers met kalligraferen, terwijl de tweede groep bloggers hun geluk met houtbranden beproefden. Net als houtbranden bleek kalligrafie een edele kunst die niet gemakkelijk onder de knie te krijgen was. Maar ook hier hadden de bloggers professionele begeleiding, waardoor hun vaardigheden snel vooruitgingen. Alle bloggers maakten een mooie kaart, die zij in een envelop naar een geliefde konden sturen.

Rsz_dscf3576Aan het einde van de twee workshoprondes konden de bloggers de fotografietips om zetten in actie. Onder het toeziend oog van de professionele fotografe, maakten de bloggers foto’s van hun theedoosjes en gekalligrafeerde kaartjes. Tot slot was het tijd voor een laatste toespraak en een afscheidscadeautje voor iedereen.

Wij willen alle bloggers van harte bedanken voor hun aanwezigheid op het event! Ook gaat onze grote dank uit naar:

Wij denken terug aan een geslaagde middag en kunnen niet wachten om ons volgende bloggerevent te houden!