KERST KNUTSELS MET VIKING 

Weet je iemand die kantoorbenodigdheden kan gebruiken? Deel deze info!

Het lijkt ons duidelijk dat we bij Viking van kantoorartikelen houden. En we knutselen ook graag met de spullen in ons assortiment. Nog leuker vinden we het om de knutsel liefde met anderen te delen. In een eerdere blogger box challenges maakten bloggers al een hoop creatieve kerstversieringen. En tijdens onze blogger events knutselen we ook graag met blogger.  

Zelf stempels maken

Deze keer, speciaal voor de kerst, stuurden we daarom blogger boxen naar een groep creatieve bloggers in Nederland, Duitsland, Italië en Oostenrijk!

  Pic2

We hebben de bloggers uitgekozen om hun interesse in DIY-projecten. We stuurden ze een doos vol met verschillende spullen toe: papier, kalligrafie-pen, stempelkit, etc, etc. Ook stuurden we ze een aantal tutorials op van de projecten die gemaakt/gestart kunnen worden met de spullen in de blogger box.     MOGELIJK KUNNEN ZE MAKEN: 

  • Stempels maken voor kerstkaarten 
  • Etc.  

Maar uiteindelijk hebben ze zelf de absolute creatieve vrijheid om te maken wat ze willen met de inhoud van de doos. Wij kunnen niet wachten om de resultaten te zien! En sommigen met jullie te delen!   Wil je het zelf ook in de gaten houden? Volg dan onze hashtag: #VikingXmasDIY op alle sociale mediakanalen.  

Zelf kerstkaarten maken

Ga jij vooraf aan de feestdagen ook aan de slag met kerst-knutselprojecten? Laat het ons graag weten via onze sociale mediakanalen: Facebook & Twitter.