Verras jouw collega’s met de perfecte kerstsurprise

Weet je iemand die kantoorbenodigdheden kan gebruiken? Deel deze info!

Met de feestdagen in aantocht breekt de tijd aan van het zoeken naar de perfecte cadeaus. Niet alleen voor familie, maar ook voor collega’s op het werk. Naast de traditie van sinterklaassurprises zijn er steeds meer bedrijven die het Engelse Secret Santa overnemen, waarbij je ook een passend cadeau moet vinden binnen een bepaald budget voor een collega, maar dan in aanloop naar kerst. Het is voor iedereen telkens weer een worsteling om ideeën te vinden voor deze kerstsurprise op kantoor, dus maak je geen zorgen en kom rustig in de kerstsfeer. Wij hebben de perfecte tips op een rijtje gezet – zodat je de beste Secret Santa-ideeën  voor op kantoor ooit kunt vinden, binnen budget! Lees verder voor onze nuttige tips en trucs.

Betaalbare cadeaus

Het is vaak moeilijk om kwaliteitscadeaus te vinden binnen een gunstig budget, maar je kunt nooit de fout in gaan met een zoete en lekkere verrassing! Doe wat onderzoek naar de snackvoorkeuren van de collega wiens naam je hebt getrokken, en je kunt je zoete of hartige traktatie aan hem of haar aanpassen. Zie je jouw collega stiekem winegums naar binnen proppen na een vergadering, of is het een type dat met één hand typt terwijl de andere hand in een zak chips graait? Wie krijgt er nu niet graag chocolade, en vooral op kantoor, omdat ze na verloop van tijd ook als uitdeelsnack kunnen dienen.

Presentjes in het middensegment

Als we ons budget een beetje verhogen kun je iets uitzoeken op basis van de hobby’s van jouw collega, waardoor je verschillende kanten op kunt. Als je toevallig die ene collega hebt getrokken die graag zijn dag van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat nauwkeurig plant, kun je overwegen hem een agenda of organiser te geven, zodat hij zijn leven voortaan stijlvol kan plannen.

Als de collega voor wie je een cadeau koopt een ware kunstenaar is of gewoon graag tekent als hobby, is een mooie set fineliners een geweldig cadeau. Zo kan hij of zij nog meer tijd steken in de hobby en het zorgt ervoor dat jij wordt gewaardeerd voor het onthouden van dit gegeven.

Deze cadeaus zijn ook een geweldig idee voor collega’s die een creatief bulletjournal bijhouden, en zij kunnen het nieuwe jaar goed beginnen met nieuwe en stijlvolle schrijfaccessoires. Wie werkt er nou niet graag met mooi schrijfgerei?

Cadeaus van de bovenste plank

Als jouw team niet zo op de centen let, of als je iets heel bijzonders zoekt voor een goede compagnon op het werk, dan kun je ook kiezen voor een dikke vette koptelefoon. Het is een nuttig en attent cadeau waar jouw collega echt blij van wordt en als het ook nog noise canceling bevat, word je natuurlijk al snel gekroond tot de beste Secret Santa allertijden!

Een bluetooth-muis is een geweldig cadeau dat niet alleen uiterst nuttig is, maar uw collega ook helpt ergonomisch te werken. Werken met een slechte muis kan zijn tol eisen van iemands gezondheid en leiden tot het carpaal tunnelsyncroom. Kies uit verschillende stijlvolle muizen voor het perfecte geschenk.

Een leuk idee voor een cadeau is ook een kerstpakket met verschillende lekkere dingen erin. Als je in tijdsnood verkeert, of gewoon niet weet wat jouw collega het liefst zou willen, is een kerstpakket altijd nog een goede optie. Het is natuurlijk ook altijd geschikt als cadeau voor werknemers of als blijk van waardering voor leveranciers!

Deze cadeaus zullen zeker een schot in de roos zijn bij jou op kantoor en de zoektocht naar geschikte presentjes een stuk verlichten. Nu je enkele leuke ideeën voor cadeaus hebt, rest de vraag hoe je ze moet inpakken. Bekijk ons mooie assortiment inpakpapier om uw geschenken perfect in te pakken. Met welk cadeau ga jij jouw collega’s verrassen?