Geniet van de zomer op kantoor!

Weet je iemand die kantoorbenodigdheden kan gebruiken? Deel deze info!

Het is prachtig strandweer en als je nu nog steeds op kantoor zit, dan kun je wel wat tips gebruiken om de hitte te doorstaan en alles uit de zomer te halen! We hebben gebrainstormd over hoe je een zomerse sfeer geeft aan je werkplek, zonder je bureau in Zandvoort op het strand te zetten of kostbare verlofdagen op te nemen. Klinkt dit als een zomerhit in de oren, lees dan verder!

Ga lekker naar buiten


Of je nu thuis of op kantoor werkt, je kunt ook tijdens een werkdag volop genieten van het zomerweer. Benut je pauzes maximaal door verfrissende wandelingen te maken in de buitenlucht. Dit zorgt niet alleen voor wat beweging op een werkdag die je verder vooral zittend doorbrengt, maar het veegt ook de mentale spinnenwebben weg uit je hoofd. Ga naar buiten om wat broodnodige vitamine D op te nemen.
En laat die kantine eens links liggen en geniet buiten van je lunch. Maak van de gelegenheid gebruik om een café in de buurt te bezoeken en even te ontspannen op een terras. Je kunt natuurlijk ook gewoon je lunchpakket meenemen en er samen met collega’s van genieten in het zonnetje. Doe eens gek en zet een partytent op naast het kantoor om te ontspannen en naar muziek te luisteren tijdens de pauzes. Er is geen betere manier om even afstand te nemen van een computerscherm of het papierwerk!
Wees flexibel, indien mogelijk, met je werktijden om optimaal van de zon te genieten. Kies voor een tropenschema en begin een uurtje eerder met werken, zodat je op tijd naar huis kunt om buiten van het weer te genieten. Als je werk dit niet toelaat, overweeg dan om van en naar het werk te fietsen. Deze eenvoudige verandering voegt veel rust (en zonneschijn) toe aan je dag.

Blijf gehydrateerd!


In de zomer is het belangrijk om genoeg te drinken. Omdat ons lichaam vocht verliest door te zweten, is het belangrijk om voldoende water te drinken zodat we onze mineralen op peil houden en alle gifstoffen goed afvoeren. De zomer is dan ook een goed excuus om nieuwe en leuke drankjes uit te proberen.
Er zijn tig manieren om deze doorgaans saaie bezigheid van gehydrateerd blijven een zomerse twist te geven. Voeg eens een paar schijfjes citroen en wat takjes munt toe aan je waterbidon en geniet van een verkwikkend drankje. Je kunt eindeloos variëren met fruit en verse kruiden om je doodsimpele glas water om te toveren tot een vrolijke en gezonde verfrissing.
Dit is tevens het uitgelezen moment om wat ijskoude versies van je favoriete warme dranken te proberen. Experimenteer met recepten en maak ijskoude lattes, kannen ijsthee en gekoelde koffies om fris aan je werkdag te beginnen! Je kunt op het werk ook lekker ontbijten met verse smoothies van je favoriete fruit.
Of plan frozenfridays in, om samen met het team te genieten van koele drankjes of een ijsje te eten. Dit is een geweldige manier om het moreel op te krikken en te genieten van de warme maanden. Dit bevordert bovendien de productiviteit, dus laat de pennen vallen en pak een paar bolletjes ijs!

Laat je kantoorruimte sprankelen!


Het is geen geheim dat onze omgeving ons humeur en zelfs onze productiviteit beïnvloedt. Een rommelig bureau kan leiden tot uitstelgedrag en een vermoeid gemoed gedurende de dag. Grijp dus nu je kans om je bureau op te frissen en er een zomerse sfeer aan te geven. Fleur je bureau op met de producten uit de Leitz WOW collectie die een explosie van kleur toevoegen aan elke omgeving!
En heb je al gehoord van onze Wallpaper Wednesdays? Dat is een leuk initiatief van ons socialmediateam om je telefoon of bureaublad op te vrolijken met mooie wallpapers? Elke maand kun je een speciale achtergrond downloaden die is ontworpen door ons mediaproductieteam en de juiste vakantievibes aan al je apparaten geeft! Bekijk onze socialmediapagina’s om de selectie nu te verkennen!

https://www.facebook.com/vikingdirect.nl
https://www.linkedin.com/company/vikingnederland
https://www.instagram.com/vikingdirect.nl/