Een nieuwe uitdaging? Dan moet je bij Viking zijn!

Weet je iemand die kantoorbenodigdheden kan gebruiken? Deel deze info!

Steeds meer mensen kijken rond voor een (nieuwe) baan. Tegelijkertijd zijn bedrijven op hun beurt ook op zoek naar nieuw talent. Toch kan het lastig zijn om de ideale job te vinden tussen al het aanbod. Hoe vind je dan die ene baan die perfect bij jou past? In deze blog geven we je een aantal tips, inclusief hoe we jou bij Viking met open armen ontvangen!

Online oriëntatie

Vaak kun je al veel te weten komen over een bedrijf door op het internet te zoeken naar relevante informatie. Bijvoorbeeld door de ‘over ons’-pagina te lezen en te kijken wat een merk op social media post. Daarnaast hebben steeds meer bedrijven een ‘career portal’ waar alle openstaande vacatures worden getoond.

Ben je benieuwd naar alle beschikbare kansen bij Viking in Europa? Neem dan eens een kijkje op deze pagina en ontdek alle vacatures die op dit moment openstaan bij Viking.

De juiste gegevens toevoegen

Wanneer je dé baan hebt gevonden, is het tijd om te solliciteren. Hier kun je jezelf laten opvallen door een gemotiveerde brief te schrijven en een mooi opgemaakt cv te versturen. Het is belangrijk om al jouw contactgegevens toe te voegen zodat een recruiter gemakkelijk contact kan opnemen voor een eerste kennismaking.

Een eerste indruk maken

Nadat je een uitnodiging ontvangt voor een gesprek, is het tijd om offline te stralen. Bereid jezelf voor op het interview door je in te lezen in de organisatie en na te gaan waarom jij de perfecte kandidaat bent voor de functie. Dit vergroot jouw succes tijdens (en na) het sollicitatiegesprek!

Tijd om het glas te heffen

Wanneer je de gesprekken met succes hebt afgerond, is de kans groot dat je wordt aangenomen. Neem de tijd om dit heugelijke nieuws te vieren, bijvoorbeeld met een glas champagne. Vergeet daarnaast niet om alle informatie duidelijk af te spreken, zoals wanneer je van start gaat.

Waarom werken bij Viking?

Zoals gezegd zijn we bij Viking altijd geïnteresseerd in nieuw talent! Daarom delen we graag een aantal unieke kenmerken die je kunt verwachten wanneer je bij ons aan de slag gaat:

  1. We hebben een hybride werkregeling, afhankelijk van de functie en locatie;
  2. We bieden 36 vakantiedagen;
  3. We bieden eveneens een thuiswerkvergoeding;
  4. We vertegenwoordigen een internationale omgeving;
  5. We werken samen met RAJA, waar Viking onderdeel van is (RAJA is de grootste verpakkingsleverancier van Europa);
  6. Viking Sport: samen sporten voor een teamgevoel en saamhorigheid!

Wil je een open sollicitatie versturen? Mail dan naar: europeancareers@officedepot.eu