Manieren om je voor te bereiden op Black Friday

Weet je iemand die kantoorbenodigdheden kan gebruiken? Deel deze info!

Met de langverwachte Black Friday in aantocht, begint ook het gekkenhuis van onweerstaanbare deals en shopping extravaganzas weer. Om je te helpen het maximale uit deze spannende dag te halen, hebben we hier een aantal waardevolle tips voor je. Lees snel verder en ontdek een aantal tips en tricks voor een soepele en stressvrije winkelervaring.

De term “Black Friday” stamt uit de jaren zestig en werd aanvankelijk geassocieerd met verkeerschaos en overvolle winkels na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving, die nu ook steeds vaker in Europa wordt gevierd. Tegenwoordig is de term uitgegroeid tot een positief symbool dat het begin van het shopseizoen voor de feestdagen markeert en de overgang voor winkeliers van verliesgevende
“rode cijfers” naar een explosieve stijging van de verkoop en “zwarte cijfers”.

Manieren om je voor te bereiden op Black Friday

Nu we de oorsprong van Black Friday begrijpen, gaan we ons richten op de meest efficiënte manieren om je voor te bereiden op deze shopping extravaganza.

  1. Maak een lijstje: Maak eerst een lijst van de artikelen die je voor je bedrijf zou willen kopen en bepaal een budget. Zo blijf je gefocust en voorkom je dat je te veel uitgeeft.
  2. Meld je aan voor notificaties: Schrijf je in voor nieuwsbrieven en meldingen van je favoriete verkopers, zoals Viking, om exclusieve informatie te ontvangen over
    Black Friday-acties.
  3. Shop vroeg: Veel aanbiedingen beginnen al om middernacht, dus zet je wekker en begin met winkelen zodra de klok 12 uur slaat.
  4. Vergelijk prijzen: Ga niet bij de eerste de beste deal die je tegenkomt meteen voor de bijl. Vergelijk prijzen bij verschillende verkooppunten om er zeker van te zijn dat
    je de beste deal hebt.
  5. Blijf alert: Wees op je hoede voor oplichting en winkel alleen bij gerenommeerde verkopers.

Hoewel Black Friday bekend staat om zijn fantastische aanbiedingen, is het belangrijk om waakzaam te blijven. Pas op voor kortingen die te mooi lijken om waar te zijn, vooral bij advertenties op sociale media. Kies voor gerenommeerde verkopers zoals Viking, onze Black Friday-aanbiedingen zijn zorgvuldig samengesteld om onze klanten echte waarde te bieden.

Viking biedt een geweldige manier om online te winkelen!

Het leukste aan het voorbereiden op Black Friday is de wetenschap dat je kunt genieten van een soepele online winkelervaring bij Viking.Je hoeft je geen zorgen te maken over de drukte in winkels, ons online platform biedt een handige en efficiënte manier om toegang te krijgen tot een uitgebreid assortiment kantoorartikelen, meubilair en technologie.

Door bij Viking te winkelen voor Black Friday, kun je:

  • Winkelen vanaf je mobiel of tablet: Met onze gebruiksvriendelijke online winkel kun je winkelen vanuit je (thuis)kantoor en een aantal leuke koopjes voor je werkplek scoren.
  • Toegang krijgen tot exclusieve deals: Profiteer van onze exclusieve Deal a Day-campagne, die op 13 november van start gaat, om deals en kortingen te vinden die aansluiten bij jouw specifieke zakelijke wensen.
  • Gerust zijn: Onze website is ontworpen met de veiligheid van de gebruiker als uitgangspunt. Je kunt met een gerust hart winkelen, in de wetenschap dat je persoonlijke en betalingsgegevens veilig zijn.
  • Alles voor je kantoor vinden: Of je nu kantoorartikelen, meubilair of technologie nodig hebt, Viking biedt een one stop shoppingformule voor al je zakelijke benodigdheden.

Denk bij jouw voorbereiding op Black Friday nog eens aan de beste methodes voor een succesvolle winkelervaring. Door te kiezen voor Viking kun je genieten van het gemak en de betrouwbaarheid van ons online platform, waardoor Black Friday een stressvrije en lonende gelegenheid wordt. Maak je klaar om fantastische deals te scoren voor jouw bedrijf met Viking deze Black Friday!