Viking Blog

Blijf warm onderweg, op kantoor en thuis

Blijf warm onderweg, op kantoor en thuis

Op 29 oktober is de klok een uur naar voren gezet. We kregen die nacht een uur langer slaap (of een uur langer uitgaanstijd). Heerlijk! Maar wanneer de echte kou inzet, het om vier uur buiten donker wordt en je nog op kantoor zit, dan valt er minder te vieren. We wilden deze winterperiode daarom een klein beetje warmte weggeven voor thuis, onderweg en op kantoor. Zodat je op ieder punt van je dag een beetje warmte bij je draagt.

Winter care packages van Viking

Voor ieder moment van de dag zit er iets warms of behaaglijks in ons #WinterCarePackage. Bijvoorbeeld bescherming voor je lippen, je oren, je nek en een thermosfles om de kou op afstand te houden.

Want wat ons betreft is de periode tussen het verzetten van de klok en de langste nacht van het jaar (21 december) het zwaarst! Daarna kunnen we weer vooruitkijken naar de zon die ons steeds een beetje langer gezelschap houdt op een dag.

Zo hopen we je van dienst te zijn:

’s Ochtends

  • Vaseline: Als je lippen veel in aanraking komen met warme en koude lucht dan lijden ze daar vaak onder. Vaseline beschermt ze tegen de weerselementen.
  • Oorwarmers: Want niemand verdient koude oren die voelen alsof ze er ieder moment van af kunnen vallen wanneer ze de kou in gaan.
  • Sjaal: Multi-inzetbaar kledingstuk. Buiten in de kou om je hals heen geslagen. Maar het werkt ook wonderen op kantoor over je schoot gespreid als deken.
  • Koffiebeker: Lekker je bakkie troost of heerlijk warme kop thee mee onderweg naar kantoor!

s‘ Middags

  • Sjaal: Koud op kantoor? Sla je warme sjaal dan om je heen als omslagdoek of leg hem als kleed over je benen heen.
  • Pindakaas: In de winter krijgen we minder zonlicht. En vermindert zonlicht betekent ook minder vitamine D en minder serotonine levels. Het verlagen van de serotonine levels speelt een grote rol bij mensen die lijden aan winterdepressies. Het eten van pinda’s helpt om je serotonine niveau omhoog te helpen. Een tussendoortje met pindakaas kan dus geen kwaad.
  • Koffiebeker: Handig op kantoor want dan hoef je niet om het uur je koud geworden dranken weg te gooien en nieuwe te maken. Maar zeker ook net zo bruikbaar voor de terugreis.

Inhoud van Winter Care Package van bovenaf gefotografeerd

’s Avonds

  • Notitieboek: De lange koude nachten houden ons dichter bij huis. De winter is daarom een goede periode om de tijd voor onszelf te nemen. Het wordt dan ook wel het seizoen voor bezinning genoemd. Het schrijven van een dagboek, of het bijhouden van notities kan daar goed bij helpen.
  • Kruik: Voor die avonden (nachten) als de verwarming alleen niet genoeg is! Dat gezegd te hebben… wij gebruiken kruiken hier doorgaans ook gewoon overdag op kantoor…

Alle producten die in het Winter Care Package van Viking zitten

Hoe blijven jullie warm (onderweg en op kantoor)? Laat het ons weten via ons Twitterkanaal @NL_Viking

De Winter Care Packages van Viking voor de bloggers van bovenaf gefotografeerd
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn