Viking Blog

Wat drinken onze buren op kantoor?

Wat drinken onze buren op kantoor?

Hoewel de Britten langzaam een koffie revolutie aan het starten zijn, drinken de meeste nog steeds het liefst een sterke kop thee met melk en misschien een klontje suiker. Dit kan niet sterker in contrast staan dan ons Nederlanders en Duitsers. Wij houden van ons bakkie pleur en op kantoor is dat niet anders. In een doorsnee Nederland kantoor drinkt 75% zwarte koffie, 15% cappuccino, 5% espresso en 5% overig.

Lijkt het je leuk om in het Verenigd Koninkrijk te gaan werken? Hou er dan rekening mee dat de koffie op kantoor niet altijd aanwezig is. En als het al wel aanwezig is, dan naar alle waarschijnlijkheid in de vorm komt van oploskoffie. 77% van de Britten koopt instant koffie!

Dus als je van je koffie houdt en in Engeland gaat werken dan stellen we voor dat je in een aeropress investeert. Op die manier kun je op kantoor in ieder geval een stevige kop koffie zetten.

Verhuis je naar Duitsland dan zit het wel snor, want daar drinken ze net zoveel (zelfs net iets meer) koffie als dat wij doen!

Viking-infog-NLv14KOFFIE

 

Bronnen: 

 

Wij houden van ons bakkie pleur en op kantoor is dat niet anders: 75% drinkt zwarte koffie, 15% cappuccino, 5% espresso en 5% overig.
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn