Viking Blog

Voor de Koningsdag entrepreneur

Voor de Koningsdag entrepreneur

Op Koningsdag mag iedereen die dat wil zichzelf entrepreneur noemen! Jong, oud, foodies, fashionista’s, muzikanten, enz. Iedereen die iets te verkopen heeft, legt zijn/haar kleed uit en gaat aan de slag.

Wij bij Viking houden wel van een goed staaltje ondernemerschap en daarom willen wij eendagsentrepreneurs graag wat steun bieden op deze speciale dag. Als teken van goede wil, stuurden we 20 Koningsdag verkopers dan ook een entrepreneurspakketje op.

Een close-up van het entrepreneurspakketje van Viking

In de doos zitten benodigdheden om de marktkraam goed op te zetten. Denk aan prijskaartjes, markeerstiften, stoepkrijtjes, etc. Maar we zorgen er ook zeker voor dat de marktkraamhouders hun energie hooghouden gedurende de lange dag; bijvoorbeeld met kwaliteitskoffie en chocolade.

Succes gewenst op Koningsdag allemaal! Dat de zon maar net zo hard zijn best zal doen als jullie!

We horen graag van jullie op @NL_Viking met de hashtag #KoningsdagEntrepreneur

Vier entreprenuerspakketjes voor Koningsdag van Viking Close-up van het entrepreneurspakket van VikingTransparante sticky tape en rekenmachientjes in een doos Een lange rij met stoepkrijtjes naast elkaar Inhoud van het entreprenuerspakketje: Azera koffie, chocoladereep, hairspary, stoepkrijt, rekenmachine Kardamon en sinaasappel chocoladereep op een stuk karton gelegd

Een lange rij met stoepkrijtjes naast elkaar
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn