Viking Blog

Viking Digitale Camera Giveaway

Viking Digitale Camera Giveaway

Bij Viking houden we wel van een wedstrijdje, dus hier is jouw kans om een Digitale Polaroid camera te winnen! Wil je meedoen?:

Volg ons dan op Twitter @VikingNederland. Hier blijf je op de hoogte van de laatste promoties en ideeën voor inspirerende kantoorhacks.

Registreer je door gebruik te maken van de onderstaande widget.

a Rafflecopter giveaway

Deze actie is geldig tot 26/10/2015, 12 uur en met de winnaar zal via e-mail contact worden opgenomen. Vergeet niet, wie niet waagt wie niet wint!

Algemene voorwaarden

Deze actie is geldig tot 26/10/2015, 12 uur en geldt alleen voor Nederlandse inwoners van 18 jaar en ouder. Dit sluit zowel werknemers (en hun familieleden) van Viking en Office Depot uit, als ouder- en dochterondernemingen in Engeland (Office Depot International UK Ltd), Frankrijk (Office Depot France SNC, Duitsland (Office Depot International BV) en Nederland (Office Depot International BV) en andere bureaus, bedrijven of personen die een professionele connectie hebben met de giveaway.

De winnaars zullen willekeurig worden geselecteerd via Rafflecopter.com en zullen via e-mail op de hoogte worden gesteld. Hierbij zal rekening worden gehouden met het bovenstaande. Mocht de persoon die wordt uitgekozen via Rafflecopter.com tot één van de bovengenoemde uitzonderingen behoren, dan zal er een nieuwe selectie worden georganiseerd totdat er een geschikte persoon is gevonden.

De winnaar heeft 48 uur de tijd om te reageren voordat een nieuwe winnaar zal worden geselecteerd.

Mocht men ervoor kiezen de prijs te ontvangen, dan zal Viking deze direct naar de winnaar opsturen. De prijs kan niet omgeruild worden voor geld en is niet overdraagbaar.

Het aangeboden product is gratis en hoeft niet te worden gekocht.

Door je informatie in te vullen op Rafflecopter.com, voorzie je alleen Viking van jouw informatie. Viking zal deze informatie als vertrouwelijk behandelen, deze zodoende ook beschermen en niet delen of doorverkopen zonder toestemming van de eigenaar.

Viking zal deze gegevens alleen gebruiken om contact op te nemen met de winnaar.

Twitter is op geen enkele manier verbonden met deze actie en heeft geen rechten of verplichtingen met betrekking tot deze giveaway.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn