Viking Blog

5 bestemmingen voor de ultieme relaxvakantie

5 bestemmingen voor de ultieme relaxvakantie

We gaan op vakantie om te ontspannen. Logisch, zou je zeggen, maar hoe komt het dan toch dat we vaak zelfs op vakantie nog stressen? Het meenemen van je werk en het checken van je mail is natuurlijk een garantie voor onrust, maar je bestemming speelt ook een belangrijke rol. Dat je aan de Costa del Sol middenin de drukte zit snapt iedereen wel, maar wat zijn dan wel de allerbeste bestemmingen voor een ontspannen vakantie?

1. Natura Cabana – Dominicaanse Republiek

Dit resort is er compleet op gericht om je het gevoel te geven dat je middenin de natuur bent. Je verblijft vlak aan het strand, maar doordat het resort uit slechts 10 accommodaties bestaat is het er heerlijk rustig. Alles is van natuurlijke materialen gemaakt om je echt het gevoel van ontspanning in harmonie met de natuur te geven.

vakantie1

2. Shreyas Yoga Retreat – Bangalore, India

Yoga is ideaal om in je dagelijkse leven wat ontspanning te vinden, maar stel je eens voor hoe het zou zijn om je daar een vakantie lang voor 100% aan te kunnen wijden. Een vakantie in het Shreyas Yoga Treat in India zorgt er dan ook voor dat je als herboren terugkomt.

vakantie2
3. Adrere Amellal – Siwa Egypte

Nog een eco-accommodatie, maar dit keer in de Egyptische woestijn. Verblijven in zand- en steenhuisjes, dineren in een grot en om je heen niets anders dan de uitgestrekte woestijn en weelderige oases. De recensies op TripAdvisor hebben het dan ook allemaal over “pure magie,” “hemels” en “een droomplek.”

vakantie3

4. Phi Phi Island – Thailand

Het kost je wel een lieve duit, maar Phi Phi Island is een van die plekken in Thailand waar je je nog écht in het Paradijs waant. Luxe resorts, helderblauw water en heerlijk weer met een keur aan spa’s en massagesalons tot je beschikking.

Phi phi island
5. Siargao Island – Filipijnen

De Filipijnen bestaan uit meer dan 7000 eilanden en Siargao Island is misschien wel de allermooiste. Niet alleen door de prachtige stranden en rustgevend in de wind ruisende palmbomen, maar ook door de mangroves waarin je nog eens een dagje kunt hiken en de mooiste natuur ontdekt.
vakantie5

Tags:,
Perth-Rottnest-Island Het meenemen van je werk en het checken van je mail is een garantie voor onrust
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn